Palvelut

Pulverointi

Pulveroinnissa toteutetaan nykymääräyksiä sekä asiakkaan toiveita.
 Pulverointi

Mitä pulverointi on?

Pulverointi on betonirakenteiden purkamisessa käytettävä menetelmä, joka on olennainen osa betonin kierrätysprosessia. Tämä työvaihe sisältää betonipalojen pienentämisen noin alle 500 mm:n kokoon. Tämä on välttämätöntä, jotta murskain pystyy tehokkaasti käsittelemään betonimateriaalia.

Miten pulverointi tehdään?

Pulverointiprosessi suoritetaan yleensä kaivinkoneen avulla, joka on varustettu joko betonisaksilla tai vasaralla. Tämän toimenpiteen aikana voidaan myös erottaa betonista suuret metalliosat, kuten harjateräkset, mikä edesauttaa kierrätysprosessia.

Ennen murskauksen aloittamista on tärkeää ottaa betoninäytteitä ja analysoida niiden haitta-aineiden liukoiset sekä kokonaispitoisuudet. Tämä tehdään standardin SFS-EN 932-1 mukaisesti. Tämän analyysin avulla voidaan varmistua siitä, että murskaus on turvallista ja taloudellisesti järkevää aloittaa.

Yhteenveto

Pulverointi on keskeinen osa betonirakenteiden purkutyötä, jonka tavoitteena on materiaalin tehokas kierrätys ja ympäristön huomioon ottaminen. Pulveroinnin avulla voidaan pienentää jätteen määrää ja parantaa kierrätettävän materiaalin laatua.

Lähetä tarjouspyyntö

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ilmainen purkutarjous

Tarvitsetko apua purkutöissä?

Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme ilmaisen purkutarjouksen. Selvitetään yhdessä kuinka voimme auttaa juuri sinua purkutarpeissasi.

jhv recycle